Het WIC   |   Kreilstraat 31  |   7101 HR Winterswijk   |   Tel: 06 81997572   |   info@hetwic.nl

Nieuws

/
09aug2016

”De drempel om iets te vragen is laag”

  • Geplaatst door: Tessa Beusink
  • 1 Tags
  • 0 Reactie

Ik heb mijn tijd bij het WIC als erg positief ervaren. Tessa stond altijd klaar om te helpen, waardoor de drempel om haar iets te vragen een stuk lager was dan om de opdrachtgever iets te vragen. Wanneer je bij de opdrachtgever zelf je opdracht uitvoert zie je hoe druk de medewerkers het hebben en durf je minder snel iets te vragen, omdat je weet hoe druk ze het hebben. Bij het WIC is dat anders, het is Tessa’s taak om de studenten te begeleiden en dat doet ze dan ook. Het is nooit voorgekomen dat ze het te druk voor me had.

 

Bij het WIC kan je rustig aan je opdracht werken zonder tussendoor allerlei klusjes te moeten doen. Je kunt alle tijd gebruiken om aan je opdracht te werken. Je zit niet bij de opdrachtgever, daardoor kan je een onafhankelijk rapport schrijven en word je niet beïnvloed door de opdrachtgever.

 

Daarnaast organiseert het WIC verschillende bijeenkomsten waar ook de studenten bij aanwezig mogen zijn. Ik vond deze bijeenkomsten vaak erg interessant en het was fijn om even niet met je opdracht bezig te zijn.

 

Ik ben heel blij dat ik mijn opdracht bij het WIC uit mocht voeren.

 

Door Chellie Sielias

 

CATEGORIES Ervaringen

Reacties