Het WIC   |   Kreilstraat 31  |   7101 HR Winterswijk   |   Tel: 06 81997572   |   info@hetwic.nl

Nieuws

/
18aug2016

”Een goede werkomgeving om aan je scriptie te werken”

  • Geplaatst door: Tessa Beusink
  • 1 Tags
  • 0 Reactie

Mijn afstudeertijd heb ik als een prettige en leerzame periode ervaren. Het grote voordeel van het WIC was het kunnen sparren met mede afstudeerders over de opdracht. Door de prettige sfeer is het WIC een goede werkomgeving om aan een scriptie te werken. Ik had te maken met meerdere opdrachtgevers waardoor de communicatie soms wat stroef verliep, maar door de begeleiding van het WIC is het mij gelukt om mijn scriptie met een mooi cijfer af te ronden.

 

Door mijn afstuderen bij het WIC ben ik zowel op persoonlijk als professioneel vlak gegroeid. Je leert veel verschillende soorten mensen kennen en je op zo’n manier te presenteren dat deze mensen je willen helpen met je scriptie. Op professioneel vlak ben ik vooral gegroeid doordat ik meer theorieën ben gaan gebruiken. Daar heb ik met verscheidene professionals gesproken waardoor ik een beter beeld heb gekregen van hoe het er in bedrijven aan toe gaat.

 

Een extra voordeel van het WIC zijn de bijeenkomsten die worden georganiseerd waar ook ondernemers uit de regio bij zijn. Deze bijeenkomsten hebben uiteenlopende themaonderwerpen, zoals Geluk als succesfactor of Hoe krijgen we de regio in beweging? Door deze bijeenkomsten krijg je een veel beter beeld van wat er in de regio speelt en wat eventueel nuttig kan zijn voor je scriptie. De ondernemers die je dan spreekt kunnen je wellicht helpen met de scriptie.

 

Kortom het WIC biedt net dat beetje extra wat je niet ervaart als je hele dagen bij een bedrijf aan het afstuderen bent. Ik adviseer iedereen om via het WIC af te studeren!

 

Door Kevin van den Born

 

CATEGORIES Algemeen Ervaringen

Reacties