Het WIC   |   Kreilstraat 31  |   7101 HR Winterswijk   |   Tel: 06 81997572   |   info@hetwic.nl

Nieuws

/
06sep2016

Nieuwsbrief juli-augustus 2016

  • Geplaatst door: Tessa Beusink
  • 1 Tags
  • 0 Reactie

Ontbijtbijeenkomst Vreden

23 augustus heeft het WIC vroeg in de ochtend een bezoek gebracht aan de Volksbank in Vreden. Speciaal voor het WIC was een ontbijtbijeenkomst georganiseerd. Marcel van den Berg kreeg tijdens deze bijeenkomst de gelegenheid zijn onderzoek, in opdracht van het WIC, toe te lichten en zijn enquête uit te reiken. Daarnaast hield zijn studiebegeleider, Professor Ravesloot, een interessante presentatie over Cross Border Innovation. Het WIC kreeg de gelegenheid zich te presenteren en te ervaren dat aan de andere kant van de grens dezelfde behoefte is aan het binden van jong talent. De enquête van Marcel kan nog steeds ingevuld worden en is hier te vinden.

14060458_1260144024037406_1905413239_o

 

Opening CVJO Berkelland

Het WIC was 30 juni aanwezig bij de officiële opening van het Centrum Voor Jong Ondernemerschap (CVJO) Berkelland, gevestigd in het centrum van Eibergen. Het CVJO is er speciaal voor de startende ondernemer. Een professionele werkomgeving in de nabijheid van collega ondernemers. Er is ruimte om met steun van ervaren ondernemers een bedrijf op te starten, kennis te delen en een netwerk op te bouwen. Wij wensen het CVJO en natuurlijk de startende ondernemers veel succes!

 

Kevin & Chellie afgestudeerd

Er zijn inmiddels alweer wat weken aan voorbij gegaan, maar graag zetten wij Chellie Sielias en Kevin van den Born nog even in het zonnetje. Zij zijn eind juni officieel afgestudeerd en hebben inmiddels hun diploma in ontvangst genomen. Chellie heeft de communicatie van de St. Paulusparochie onder de loep genomen en daarmee haar opleiding Communicatie afgerond. Kevin deed zijn afstudeeronderzoek voor de gemeente en de OWIN. Hij heeft gekeken naar de bedrijfseconomische voordelen van de maakindustrie in Winterswijk. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel succes gewenst in de toekomst!

 

geslaagden nieuwsbrief

 

Afsluitend etentje

Voor een aantal studenten zit de afstudeerperiode er al weer op. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar met mooie resultaten. Om dit vieren en de periode op een leuke manier af te sluiten, zijn we met de groep uiteten geweest bij de Revolutie in Winterswijk. Herinneringen ophalen en lekker eten, het was geslaagd!

 

Bijeenkomst 29 september

Op 29 september zal het WIC weer een grote bijeenkomst organiseren, met als thema: Ondernemen is een feest! Deze bijeenkomst heeft medio april 2016 wegens ziekte helaas niet plaats kunnen vinden. Vandaar dat wij u nogmaals uitnodigen voor deze inspirerende bijeenkomst, met als gastspreker: Ronny Degen, directeur van de Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 september, via t.beusink@hetwic.nl of via 06 81 99 75 72. Het aantal plaatsen is beperkt.

 

CATEGORIES WIC Nieuwsbrief

Reacties